fbpx

Over Bizz4U

Bizz4U vzw: netwerkorganisatie
voor gedreven ondernemers

Bizz4u is een vzw opgericht door ondernemers vóór ondernemers. We willen jou met onze maandelijkse meetings  een waardevol netwerk van gelijkgestemde ondernemers  aanbieden en natuurlijk zo voor meer contacten en business zorgen. We werken ook nauw samen met enkele partnerbedrijven die ons ondersteunen in onze dagelijkse werking en administratie.

Onze Raad van Bestuur

Voorzitter: Evi De Gendt, MyDigi
Ondervoorzitter: Annick Taets, Linguana
Secretaris: Herman Todts, VDAB
Penningmeester: Hans Kuyken, MyDigi
Polyvalente managers: Roel Janssens, advocaat en Mirjam Lankreijer, Health Coaching

Onze partners

MyDigi
Linguana
Roel Janssens
VDAB
MyDigi

MyDigi is het softwarepakket helemaal op maat voor je bedrijf. Wat je ook doet of in welke sector je ook actief bent: MyDigi past zich perfect aan de noden en wensen van elk bedrijf aan. Dit softwarepakket is uitermate gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Je krijgt een all-in-one uitgebreid met o.m. CRM-systeem, facturatie en projectmanagement. MyDigi gebruik je probleemloos op al je media: laptop, pc, in de cloud en op je smartphone. Bijzondere noden of wensen? Het pakket kan helemaal aangepast worden aan jouw business.

Met MyDigi beheert Bizz4U de inschrijvingen en de facturatie.

Linguana

Linguana is  full-service communicatiebureau voor kmo’s, eenmanszaken, vzw’s, vrije beroepers, … Ze ontwerpen websites helemaal op maat die goed scoren in Google. Ook voor je nieuwe huisstijl en stijlvol drukwerk (flyers, folders, catalogussen, naamkaartjes, enz.) ben je bij Linguana aan het goede adres. Pittig geschreven teksten en krachtige copywriting maken het plaatje helemaal af. Een uitnodigende nieuwsbrief, een catchy e-mailing, sappige SEO-teksten of welk schrijfsel dan ook: jij vraagt, zij draaien (het in elkaar). En ze helpen je ook met social media: van vrijblijvend advies tot volledige begeleiding en de vele oplossingen ergens tussenin.

Linguana beheert de website van Bizz4U en verzorgt de communicatie op de website en sociale media.

Roel Janssens

Roel Janssens is begeesterd advocaat en ondersteunt cliënten in het handelsrecht (incasso, handelshuur, contractbemiddeling), bouwrecht, verkeersrecht en familierecht (echtscheidingen, jeugdrecht, huurzaken). Hij zet zich met hart en ziel in voor zowel eiser als verweerder en zoekt altijd naar menselijke oplossingen. Ook buiten de rechtbank als dat mogelijk is.

Roel Janssens ondersteunt Bizz4U juridisch en leidt de administratie en praktische werking mee in goede banen.

VDAB

Herman Todts, provinciaal accountmanager bij VDAB voor industriële sectoren, adviseert werkgevers vol enthousiasme over de mogelijkheden om HR-uitdagingen gericht aan te pakken. Nood aan personeel, maar je kan de geschikte mensen niet vinden? Wil je graag je werknemers beter en gerichter opleiden? Herman geeft je kosteloos bedrijfsgericht advies over steunmaatregelen bij tewerkstelling en opleidingen, organisaties die je verder kunnen helpen, jobcoaching, taalondersteuning, enz. Zijn aanpak is bedrijfsgericht op maat en gratis.

Herman helpt Bizz4U in haar dagelijkse werking en geeft advies en ondersteuning.

Zin om zelf mee te helpen met onze netwerkevents
en een actieve rol te spelen in onze vzw?

Menu