fbpx

Donderdag 20 juni: Guy Vercauteren en Vic Wouters

Maak je ondernemersdromen waar met de 1-pagina-strategie

Op donderdag 20 mei ontvangt Bizz4U Guy Vercauteren en Vic Wouters als gastsprekers. Zij zijn de auteurs van het boek ‘De 1-pagina-strategie’.

Nog nooit een strategisch plan voor je onderneming geschreven? Je bent niet de enige want de meeste ondernemers hebben geen lange-termijn-strategie voor hun zaak. Toch is het in je voordeel om wél een strategisch plan te hebben. Ondernemingen met een strategisch plan zijn beter voorbereid op de toekomst. Ze presteren beteren, groeien en gaan beter om met onverwachte tegenslagen.

Met een strategisch plan bekijk je je huidig bedrijfsbeleid kritisch en objectief. Die zaken waar je een goed gevoel over hebt, concretiseer en objectiveer je met een strategisch plan in cijfers. In plaatst van te dromen, maak je je ondernemersdromen waar!

In de volgende editie van Bizz4U – op donderdag 20 juni – tonen Guy Vercauteren en Vic Wouters ons in anderhalf uur hoe je een gestructureerd strategisch plan in tien stappen maakt. Een strategie die past op een luttele A4. Zij hebben dit 1-pagina-concept ontwikkeld op maat van en in samenwerking met tientallen kmo-ondernemers. Het is een concept dat voor iedereen toepasbaar is, ongeacht je sector, de omvang van je bedrijf of je achtergrond.

Menu