fbpx

Donderdag 20 december: Bert Verdonck

Bert Verdonck is een internationale LinkedIn expert, networking coach en master trainer. Als co-auteur schreef hij mee aan de bestseller “Hoe LinkedIn nu ECHT gebruiken”. Daarnaast verschenen ook al de “Kleine LinkedIn voor Dummies”, de “Kleine WhatsApp voor Dummies” en “The Power of LinkedIn”. Ook LinkedIn Learning publiceerde reeds verschillende cursussen over LinkedIn en social recruiting online. Hij is tevens 1 van de eerste officieel gecertificeerde LinkedIn trainers in de wereld (2010!).

Bert is de General Manager voor het Professional Development & Training (PDT) departement binnen Scredible, een Britse startup. Scredible helpt organisaties en professionals om meer ‘socially credible’ te worden, met ‘thought leadership’ en met het omarmen van sociale media, social selling en social recruiting. Scredible ontwikkelt ook een op Artificiële Intelligentie (AI) gebaseerd platform om sneller resultaten te bekomen met sociale media.

Samen met zijn internationaal team van gecertificeerde LinkedIn trainers geeft Bert presentaties en opleidingen op het vlak van netwerken, LinkedIn, sociale media, social selling en social recruiting. Klanten zijn zowel grote organisaties zoals The Adecco Group, BNP Paribas, Canon, Deloitte, Engie, RBS en Siemens, als kleine bedrijven en freelancers.

Meer info over Bert vind je op zijn LinkedIn profiel.

Menu